Hvis du selger boligen din om høsten, bruk sesongens farger for å dekorere huset ditt og hjelpe deg med å gjøre et salg. Gjenstander som gresskar eller mødre er fine aksenter å plassere foran hjemmet ditt; de trekker potensielle kjøpere inn i boligen din og bidrar til å gjøre et godt førsteinntrykk.

Hvis hjemmet ditt har vært på markedet en stund, kan du legge til et nytt bilde av boligen som viser gjeldende sesong og vær. Et eldre bilde gjør det åpenbart at hjemmet ditt har vært oppført en stund, noe som gjør kjøpere mer sannsynlig å legge inn et lavt tilbud.

Når du selger hjemmet ditt, må du ha en eiendomsvurdering gjort før du møter en eiendomsmegler. En takstmann bruker noe av den samme informasjonen som en eiendomsmegler gjør, men er en uavhengig takstmann av verdi. En takstmann kan gi deg en rimelig ide om hva du kan forvente for hjemmet ditt, samt vise deg bevis på hans eller hennes funn.

Å forbedre hjemmets fortauskantappell vil hjelpe deg med å selge boligen din raskere. Plenen din er en av de første tingene en kjøper ser når de drar opp til huset ditt, og det er en av de siste tingene de ser når de drar. Hagen din kan gjøre et stort inntrykk på kjøperens generelle følelse av huset. Reparer oppkjørselen og rydd hagen din for å gjøre et godt inntrykk.

Å selge bolig til høsten kan bli ganske vanskelig ettersom markedet avtar for sesongen. Foreldre vil ikke trekke barna sine ut av en skole og få dem til å starte på en annen. Vær fleksibel når du godtar tilbud på denne tiden av året, eller du kan finne hjemmet ditt fortsatt på markedet, kommer våren.

Huset ditt skal lukte friskt. Hvis du har kjæledyr eller røyker, kan du ha blitt vant til lukten. Få en venn til å komme bort og gi deg en ærlig mening. Hvis det er noen dvelende lukter, skrubb huset fra topp til bunn, åpne alle vinduene for å få litt frisk luft inn, og kast ut alt som er utenfor hjelp. Ikke fall i fellen av å bruke duftlys eller en sterk luftfrisker. Hvis en potensiell kjøper ikke liker den spesielle duften, kan de bli satt av huset helt.